Yhteystiedot

Vähälä Logistics Oy:n yhteystiedot Anna palautetta Jätä reklamaatio

Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 §   Rekisterin ylläpitäjä Vähälä Logistics Oy Oritkarintie 1, 90400 Oulu 010 520 7800 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Markku Rautio PL 47, 90401 Oulu +35850 412 8321 Rekisterin nimi Vähälä Yhtiöiden asiakastyytyväisyyskysely 2018 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakastyytyväisyyden ja palvelun kehittäminen asiakkailta saadun palautteen perusteella. Rekisterin tietosisältö Sähköpostin lähetyslista: Asiakasyrityksen kontaktihenkilön nimi […]

Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 §   Rekisterin ylläpitäjä Vähälä Logistics Oy Oritkarintie 1, 90400 Oulu 010 520 7800 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Janne Vähälä Oritkarintie 1, 90400 Oulu janne.vahala@vahala.fi Rekisterin nimi www.vahala.fi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Vähälä Yhtiöiden verkkosivusto. Henkilötietojen käsittely: palaute, reklamaatiot, tarjouspyynnöt, työnhaku, yhteystiedot. Rekisterin tietosisältö Palaute: nimi, sähköposti, puhelin (vapaaehtoinen) + vapaamuotoinen viesti. […]

Kuormatilojen vuokraaminen

Vuokraamme kuormatilojamme (lämmin, viileä ja pakaste) lyhytaikaiseen varastokäyttöön. Kysy lisää myynnistämme.

Reklamaatio vastaanotettu

Reklamaatio vastaanotettu. Otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Jos teille jäi jotain kysyttävää, niin kaikki yhteystietomme löydät täältä.

Elintarvikekuljetukset

Tilauskeskus: 010 520 7847 Oletko uusi asiakas? Ota yhteys Vähälän myyntiin   Elintarvikekuljetusten hyvän käytännön ohjeet